Saturday, 28 October 2006

Project L06

Volgende week vrijdag gaat project L06 van start. Ik kan je er nog niets over vertellen, enkel dat het zal beginnen om 9.00 am op het Zuidplein in Gent. Spannend belooft het in ieder geval te worden, en indien alles goed loopt, zorg ik voor een mooie fotoreportage van de gebeurtenissen. Stay tuned!

Verdere nieuwigheden? Niet meteen. Maar Kim De Rijck (van wie ik wekelijks wetenschappelijke berichtgeving krijg) heeft een eigen blog. Het is ook echt In-de-Gloria-voer. Ze schrijft haar tekstjes in een zeer brak Engels en alle commentaren erop zijn in het Nederlands en van directe familie of vrienden. "Goed zo Kim, we zijn trots op je". Ha.

Goh, Kim is best vriendelijk hoor, maar haar fotootje in De Standaard is eigenlijk een beetje te flatterend in vergelijking met de werkelijkheid. Bovendien ontgoochelde ze een beetje door de eerste les al aan de laatkomers te vragen waarom ze te laat waren en of "jullie dan niet naar het secretariaat moeten." Pardon? Iemand moet Kim gauw even het verschil uitleggen tussen een lagere school en een hogeschool waar ex-universitairen een bijkomende opleiding komen volgen.

Ik ben een beetje moe en niet in de mood om veel deftigs te schrijven. Morgen misschien iets over Jan Coetzee, de excentrieke roodharige Zulu uit Zuid-Afrika.

1 comment:

sinterbraas said...

Goed zo Sander, we zijn trots op je.