Thursday, 13 July 2006

VTM pakt uit!

Oh boy, nog iets te vertellen. Dit gaat niet goed.

Kijk eens wat ik gisteren in mijn mailbox vond? Een mailtje van Marieke Lust, een naam waarmee je elk sollicitatiegesprek/examen met glans doorstaat maar waarmee je waarschijnlijk toch in de pornoindustrie terecht komt. Tenzij je, zoals deze dame, voor VTM werkt.

Marieke Lust mailt:
Beste,
In het najaar pakt VTM uit met een gloednieuw programma waarvoor er nog een aantal mensen worden gezocht. Het is de bedoeling dat het een najaarstopper
wordt! (De naam is voorlopig nog niet bekend.)

Het wordt een reality-game show waarbij acht mannen en acht vrouwen zo lang mogelijk in een huis moeten verblijven (max 16 dagen). Het is de bedoeling dat de mannen een aantal zaken moeten leren van de vrouwen en dat de vrouwen ook iets van de mannen opsteken! De opdrachten kaderen in het overbrengen van bepaalde ‘skills’ of vaardigheden die beide geslachten bezitten.
Ik zoek nog enkele mannen en vrouwen tussen 18 en 30 jaar.
De personen moeten zich kunnen vrijmaken eind juli voor een casting. De opnames gaan door eind augustus, begin september. (max 16 dagen)
Wil je hier graag aan meedoen of ken je iemand die aan bovengeschetst profiel voldoet? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten! Alle tips zijn welkom. Ook als je twijfelt of gewoon meer info wilt, just let me know!
Bedankt alvast!
Vriendelijke groetjes Marieke

Marieke Lust
Redactrice
ole0.bmp
Fabrieksstraat 43 - 1930 Zaventem
Tel : 0032 2 711 42 50
Fax : 0032 2 725 67 20
marieke.lust@eyeworks.tv
http://www.eyeworks.tv

Ja, je ziet het goed. Ergens halverwege hangt een bitmapbestand als attachment. Niet helemaal duidelijk wat dat er doet want is quasi onzichtbaar in de e-mail en wie gebruikt vandaag nu nog bitmaps in mails?

Hoedanook, een gloednieuw, origineel vtm-programma van najaarstopper-kaliber is echt wel waar een afstuderende student Germaanse talen op zit te wachten. Ik heb het dan maar op het forum van de studentenvereniging gezwierd, voorzien van de nodige schampere commentaar. Al zal ook dat er sommigen niet van weerhouden om deel te nemen.

No comments: